Op 20 mei 2022 klonk in het 7-Eeuwenpark van Nistelrode het startschot voor een sponsorloop voor Laarstede. Doel was de realisatie van een beweegtoestel. Het initiatief kwam van de activiteitenbegeleiding van Laarstede, die hiervoor een stagiaire bewegingsagogie in de arm had genomen. Stichting Vrienden van Laarstede zorgde voor de financieel-administratieve infrastructuur en het stichtingsbestuur was aanwezig met een kraampje met heerlijke appelflappen. Veel bewoners, vrijwilligers en verzorgenden liepen mee, vergezeld van ontspannende muziek. Ook kwamen er spontaan donaties binnen.

De sponsorloop bracht € 385,00 op. Daarmee is nieuw beweegmateriaal aangeschaft, waaronder een laag basketbalnet en een bowlingset. Deze spullen zijn begin januari in gebruik genomen. Altijd leuk om het bewegen weer op een andere manier te kunnen stimuleren. Iedereen die heeft bijgedragen heel hartelijk dank voor de steun. Ook een woord van dank voor de organisatie, met name stagiaire Cas van Kronenburg.

De Stichting wil graag meer initiatieven voor de bewoners financieel ondersteunen. Daarvoor zijn wij op zoek naar sponsors en donateurs. Doneer uw gift via deze website en de HIER opgenomen QR-code. Uw gift is fiscaal aftrekbaar.