Stichting Vrienden van Laarstede is opgericht in augustus 2020 met als doel om extra middelen te vergaren voor ontspannende activiteiten en recreatieve middelen voor de bewoners van zorgcentrum Laarstede. Nu er voor het eerst sinds 2019 weer Pinksterfeesten waren was dit een mooie gelegenheid om de stichting voor een breder publiek te presenteren.

Diverse Nistelrodese winkeliers hebben de stichting gesponsord met leuke artikelen, die met een enveloppenactie konden worden gewonnen of gekocht. Ook kon men de naam van een pop raden. De kraam kreeg veel belangstelling van het publiek en aan het einde van de dag waren vrijwel alle spulletjes van de hand gegaan. Ook de naam werd geraden. De prijswinnaar ontvangt een tegoedbon van 20 euro van IJssalon De Buren. Het resultaat was een mooie opbrengst van € 260,00. Met dank aan de sponsoren: Feel Good Store Sparkling, Kipsalon Bernheze, Strijbosch, Eetcafé ’t Pumpke, IJssalon De Buren, Bloemsierkunst Ari-Jenne, Jumbo, Van Mook de Echte Bakker en Groente en Fruitspeciaalzaak Ceelen.

Een nieuwe website

Door onvoorziene omstandigheden is de oorspronkelijke website van de stichting sinds kort niet meer benaderbaar. Zo vlak voor de Pinksterfeesten was dit een groot probleem.  Het bestuur heeft de hulp ingeroepen van Bernheze Media en die heeft spontaan hulp geboden. In enkele dagen tijd is een nieuwe website gemaakt en online gezet. Het bestuur is erg dankbaar, dat het zo snel is geholpen. Het resultaat is te bekijken op vriendenlaarstede.nl. Daar kan men ook met een QR-code direct een donatie doen om de stichting te steunen. Het bestuur is nu ook weer per email te bereiken via secretaris@vriendenlaarstede.nl.

Bestuursleden Annie, Diny en Wim achter de kraam